Pagina's

vrijdag 19 augustus 2011

Update

Al een tijdje geen nieuwe post, ik heb het redelijk druk gehad. Ik ben een aantal dagen naar de zee gegaan met mijn familie. Het was mooi weer (gelukkig) en het was heel gezellig. We hebben vooral veel gegeten eigenlijk. We logeerden in het Casino hotel in Koksijde, een heel goed hotel. Ruime kamers en super mooie badkamers!

Ik ben terug in Leuven (voor de herexamens) en daar vond vorig weekend Marktrock plaats. Zaterdag gingen we met een hele groep eerst eten in El Sombrero (lekker Mexicaans), waarna we naar de Oude Markt trokken en vervolgens naar het de Laeyensplein. Er was een hele goede sfeer, alleen begon het wel erg hard te regenen toen ik terug naar mijn kot ging.

Verder heb ik geprobeerd om toch wat te studeren, al lukt dat niet altijd even goed. Mijn examens komen dichterbij. Ik heb er maar 2, maar toch vallen ze vlak na elkaar, op 30 en 31 augustus.

Morgen zal ik terug een wat uitgebreidere post online zetten. Ondertussen kan ik wel al enkele juweeltjes laten zien die ik kocht bij de Veritas.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten