Pagina's

maandag 30 april 2012

Gelish na 1 week: update

Hoe staat het met mijn manicure na een week? Mijn nagels hebben het mooi uitgehouden tot het galabal op vrijdag (dag vijf). Dit was toch wel een absolute must. Op het moment dat ik dit artikeltje schrijf is het net dinsdag 1 mei en mijn nagels zien er nog even glanzend uit als de dag dat ik het salon verliet. Toegegeven er zijn enkele krasjes bijgekomen en vanaf vandaag ook twee inieminie chips (je ziet ze amper). Volgens mij zijn de tippen van mijn nagels wel niet goed "gecapt". Daarmee bedoel ik dat de tipjes van mijn nagels niet goed zijn meegelakt, waardoor die sneller chippen.  Ik hoop toch dat ik deze manicure nog een week kan houden, ik denk dat drie weken toch iets teveel van het goede is, maar wie weet. Tegen dan gaat er toch een verschrikkelijk lelijke "uitgroei" zijn. Je ziet nu bij mij al een redelijke gap tussen mijn nagelriemen en de kleur. Hieronder enkele foto's van mijn nagels op dit moment. Let op de kleine chips aan mijn rechter duim en wijsvinger, maar let vooral niet op mijn verschrikkelijke nagelriemen. De schoonheidsspecialiste heeft ze geknipt en daar krijg ik dus velletjes en gescheurde nagelriemen van. Ik had ze dan ook nog eens net met zalf ingesmeerd, waardoor ze nog meer opvallen. Yuy! 


Deze foto werd eerder op de dag genomen (maar de batterij van mijn camera was leeg, dus kon ik niet meer foto's nemen). Hier zien mijn nagelriemen er dus minder droog en opvallend uit. 






En hier zie je de kleine chip aan mijn wijsvinger. Sorry dat de foto niet scherper is, maar het lukt niet beter dan dit. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten