Pagina's

donderdag 26 april 2012

Gelish nagels en galabal

Nu vrijdag, 27 april dus, heeft Politika (studentenvereniging van de faculteit sociale wetenschappen in Leuven) zijn jaarlijkse galabal. Iedereen haalt zijn mooiste jurkje of pak boven om een avond uit te gaan "in stijl". Dit feestje is al elk jaar heel leuk geweest, maar ik moet toegeven toch ook een heel gedoe. Wat zullen we aandoen? Nieuw kleedje? Oud kleedje? Wat met het haar? De make-up? Waarschijnlijk is dit proces voor jongens een beetje simpeler, maar als meisje zit je daar toch mee in je hoofd. Dit jaar heb ik besloten geen nieuw jurkje te kopen, maar hetzelfde te dragen als twee jaar geleden. Het is een van mijn Rinascimento jurkjes. Ik twijfelde nog over een blauwe jurk die ik nog niet gedragen heb, ook van Rinascimento. Ik ben de laatste weken echter een beetje afgevallen, waardoor het te ruim zit.

Dit jaar besloot ik ook eens iets "speciaal" te doen. Vorig jaar faalde ik grandioos in het lakken van mijn nagels voor het bal. Ik begon veel te laat, met als gevolg dat ze niet volledig droog waren en er al deuken inzaten voor we moesten vertrekken. Dit jaar zou me dit niet meer overkomen! Daarom ging ik maandagochtend naar de schoonheidsspecialiste voor Gelish. Gelish is van het merk Nail Harmony en is een vrij "recent" product. Het is een soort nagellak, maar met de effecten van een gel. Het moet uitharden onder een UV of Led lamp, maar brengt aan zoals een nagellak. Er moet geen stuk van de bovenkant van de nagel worden gevijld, waardoor het dus gezonder zou zijn voor de nagels. Bovendien zou je manicure drie weken goed moeten blijven (hier moet ik toch nog even voor afwachten). De specialiste zei ook dat als je de kleur na een week of twee beu bent, je er gewoon over kan lakken en verwijderen met nagellakremover.

Sounds to good to be true?


Wel ik ben er tot nu toe super tevreden over. Het proces gaat heel snel en je nagels hebben een super mooie glans (net als bij gel). Het is ook zalig om meteen na de manicure alles te kunnen doen, zonder voorzichtig te moeten zijn. Nu is het alleen nog afwachten hoe lang deze manicure blijft, want drie weken lijkt me toch wel erg lang! Ik betaalde trouwens 27 euro voor de Gelish manicure.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten